Fursecuri fluturi, flori, omizi

Spumati untul cu vanilia, adaugati zaharul si amestecati bine, apoi adaugati treptat faina amestecata cu sarea. Impartiti aluatul in 10 bucati si din

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cup unt moale
  • vanilie
  • ½ cup zahar pudra
  • 2 ¼ cups faina
  • ¼ lgt sare
  • glazura
  • coloranti
  • bombonele

Mod de preparare

Spumati untul cu vanilia, adaugati zaharul si amestecati bine, apoi adaugati treptat faina amestecata cu sarea.

Impartiti aluatul in 10 bucati si din fiecare, formati diverse modele, direct in tava unsa, ca in foto, sau dupa preferinte.

Coaceti 15-18 minute, sau pana se rumenesc pe margini.

Raciti complet in tava.

Decorati cu glazura, bombonele…
Reteta Fursecuri fluturi, flori, omizi a fost propusa de PaulaM

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa

Un chec pufos si tare bun la gust, eu am inlocuit zaharul vanilat simplu cu zaharul vanilat bourbon deoarece este mai aromat...

Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide