Spumati untul cu vanilia, adaugati zaharul si amestecati bine, apoi adaugati treptat faina amestecata cu sarea. Impartiti aluatul in 10 bucati si din
Spumati untul cu vanilia, adaugati zaharul si amestecati bine, apoi adaugati treptat faina amestecata cu sarea.
Impartiti aluatul in 10 bucati si din fiecare, formati diverse modele, direct in tava unsa, ca in foto, sau dupa preferinte.
Coaceti 15-18 minute, sau pana se rumenesc pe margini.
Raciti complet in tava.
Decorati cu glazura, bombonele…
Reteta Fursecuri fluturi, flori, omizi a fost propusa de PaulaM
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un chec pufos si tare bun la gust, eu am inlocuit zaharul vanilat simplu cu zaharul vanilat bourbon deoarece este mai aromat...
Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa