Fursecuri cu stafide

Untul se freaca cu zaharul si albusurile. Se adauga stafidele curatate si spalate, se amesteca bine, apoi se adauga faina, in ploaie. Se adauga putina

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr unt
  • 300 gr faina
  • 200 gr stafide
  • vanilie
  • 8 albusuri
  • 1 lingura de ulei
  • sare

Mod de preparare

Untul se freaca cu zaharul si albusurile. Se adauga stafidele curatate si spalate, se amesteca bine, apoi se adauga faina, in ploaie. Se adauga putina sar si se amesteca in continuare. Se iau mici gramajoare din aluat si se pun pe o tava tapetata la copt, in cuptorul incins.
Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete de dulciuri:

Galuste prune

Prajitura cu branza

Ciocolata de casa

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert inghetata de capsuni servita cu jeleu de capsuni

Am zis să profit din plin de căpșunile care au invadat piața și am preparat o mega delicioasă înghețată de...

Desert inghetata de capsuni servita cu jeleu de capsuni
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala