Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga oul si se mai freaca pina incepe sa faca basici. Se pune romul, zaharul vanilat si nucile, apoi se framint
Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga oul si se mai freaca pina incepe sa faca basici. Se pune romul, zaharul vanilat si nucile, apoi se framinta cu faina necesara pentru a obtine un aluat potrivit de tare. Se lasa aluatul lucrat 20-30 minute la rece, apoi foarte repede se intinde o foaie de 1cm grosime, se taie cu paharul sau formele de fursecuri, se unge fiecare cu ou, se presara cu zahar si se asaza in tava de copt unsa. Se da la cuptorul bine infierbintat, intretinind un foc potrivit Se scot din tava fierbinti.
Aceasta prajitura, cu siguranta, va aduce aminte de copilarie. Eu personal nu o preparasem niciodata, dar de data aceasta am...
Desert Prajitura TelevizorIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala