Reteta de fursecuri cu Nutella va impresiona la orice ocazie speciala, fie Valentines, Paste sau Craciun. Pot fi serviti ca atare sau ca sandwichuri cu Nutella, un deliciu culinar!
Mixati impreuna untul, Nutella si zaharul pana devin o crema pufoasa si aerata. Adaugati oul si esenta de vanilie, amestecati in continuare pana sunt bine incorporate.
Intr-un alt bol pentru mixer, amestecati faina impreuna cu praful de copt si sarea.
Adaugati putin cate putin din ingredientele uscate in crema pufoasa, mixand in continuare la viteza mica, pana obtineti un aluat fraged.
Daca totusi aluatul vi se pare prea uscat si faramicios, puteti adauga putina smantana pentru frisca, atat ca sa inchege bine aluatul.
Intindenti aluatul de fursecuri pe o suprafata cu faina, si intindeti-l intr-o foaie de 1 cm grosime. Nu uitati sa dati cu faina si pe sucitor :).
Folosind formele pentru fursecuri, taiati aluatul dupa preferinte. Pentru ca se apropie Valentine’s Day dar si Dragobetele, va sugerez sa folositi inimioara.
Formele taiate, le puneti intr-o tava acoperita cu hartie de copt, dupa care le puneti in cuptorul deja incalzit, la 200 grade Celsius, unde le lasati pentru aproximativ 12 minute, in functie de cuptorul fiecaruia.
Dupa ce sunt coapte, fursecurile se pot orna dupa imaginatia fiecaruia. Pentru inspiratie poti vizualiza galeria atasata.
Se pot servi ca atare, sau se pot servi ca si sandwichuri cu Nutella: lipiti doua fursecuri cu Nutella intre ele.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post