Fursecuri cu nuci si unt

Se freaca ouale cu untul sau margarina, se adauga praful de copt, zaharul si faina cit este necesar pentru a se forma o coca moale, din care se ia cu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 150 gr. unt sau margarina
  • 1 plic praf de copt
  • 4 linguri zahar
  • faina cit cuprinde
  • 4-5 nuci

Mod de preparare

Se freaca ouale cu untul sau margarina, se adauga praful de copt, zaharul si faina cit este necesar pentru a se forma o coca moale, din care se ia cu lingurita si se toarna in tava unsa. Se pun deasupra nuci taiate marunt. Se coc la foc iute.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute din legume

Chiftelute din legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide