Fursecuri cu nuci, banane si ciocolata e o retetea de fursecuri pentru care aveti nevoie in afara de nuci, banane si ciocolata de zahar brun, faina, oua
Nucile se prajesc usor la cuptor, se pun deoparte 15 bucati de miez intregi, restul se curata de pielite si se toaca marunt. Bananele uscate se maruntesc, 15 feliute intregi se pun deoparte. Intr-un castron se amesteca ingredientele uscate, mai putin zaharul brun, adica: faina integrala, sarea, zaharul vanilat, bicarbonatul, praful de copt, nucile, bananele si ciocolata.
Untul la temperatura camerei se amesteca cu zaharul brun, se adauga si oul, se amesteca bine, apoi se adauga mixul de faina si nuci.
Obtinem o compozitie usor moale, pe care o dam la frigider pentru 1 ora. Scoatem aluatul de la frigider si punem cate o lingurita de aluat in tava acoperita cu hartie de copt, deasupra gramajoarelor punem cate o jumatate de miez de nuca sau cate o feliuta de banana.
Dam la cuptor pana se rumenesc.
Se servesc reci alaturi de o ceasca de ceai.
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post