Fursecuri cu nuci

Se freaca spuma margarina cu zaharul. Adaugati coaja de lamaie rasa, miezul de nuca macinat, apoi faina, bicarbonatul si sarea. Framantati bine coca o

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 150 g miez de nuca
  • 200 g margarina
  • 100 g zahar
  • 1 lamaie
  • 1 varf de cutit bicarbonat
  • 1 vard de cutit de sare

Mod de preparare

Se freaca spuma margarina cu zaharul. Adaugati coaja de lamaie rasa, miezul de nuca macinat, apoi faina, bicarbonatul si sarea.

Framantati bine coca obtinuta si intindeti o foaie de circa 5 mm.

Taiati din aceasta patrate cu latura de 5-6 cm si rulati-le pe diagonala.

Puneti-le intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu

faina si coaceti-le la foc potrivit.
Cand sunt frumos rumenite, scoateti-le din cuptor si presaratile cu zahar pudra.

Alte retete recomandate:

Prajitura cu crema de ciocolata

Budinca din ciocolata

Fursecuri arabesti cu nuca de cocos

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella

Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala