Frecati spuma untul cu zaharul, adaugati romul, un varf de cutit, sare, coaja de lamaie rasa, apoi nucile amestecate cu faina. Amestecati bine si pun
Frecati spuma untul cu zaharul, adaugati romul, un varf de cutit, sare, coaja de lamaie rasa, apoi nucile amestecate cu faina. Amestecati bine si puneti la rece 30 de minute. Intindeti apoi o foaie de 5 mm grosime si decupati din ea diferite forme. Coaceti-le intr-o tava la foc mic, pentru a nu se rumeni prea tare. Puneti pe fiecare fursec o lingurita cu ciocolata topita pe abur si subtiata cu putina apa calda.
Sunt ideale la cafea sau la ceai.
Alte retete:
Chec pufos Gogosi pufoase Lapte de pasare
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post