Fursecuri cu nuci

Frecati spuma untul cu zaharul, adaugati romul, un varf de cutit, sare, coaja de lamaie rasa, apoi nucile amestecate cu faina. Amestecati bine si pun

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr unt
  • 200 gr faina
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 gr nuci macinate
  • 1 lingura rom
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 100 gr ciocolata menaj
  • 1 varf de cutit de sare

Mod de preparare

Frecati spuma untul cu zaharul, adaugati romul, un varf de cutit, sare, coaja de lamaie rasa, apoi nucile amestecate cu faina. Amestecati bine si puneti la rece 30 de minute. Intindeti apoi o foaie de 5 mm grosime si decupati din ea diferite forme. Coaceti-le intr-o tava la foc mic, pentru a nu se rumeni prea tare. Puneti pe fiecare fursec o lingurita cu ciocolata topita pe abur si subtiata cu putina apa calda.


Sunt ideale la cafea sau la ceai.

Alte retete:

Chec pufos Gogosi pufoase Lapte de pasare

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta cu mere

Desert placinta cu mere
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala