Fursecuri cu musli

Fursecuri cu musli este o reteta sanatoasa de prajituri.Principalul ingredient este musli, lanca care trebuie sa adaugati faina, zahar brun, lapte si parf de copt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 g unt
  • 100 g zahar alb
  • 75 g zahar brun
  • 1 ou
  • 50 ml lapte
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 praf sare
  • 100g amestec musli cu fructe.

Mod de preparare

Intr-un castron amestecam faina cernuta, cu sarea si praful de copt. Intr-un castron mai mare, punem untul peste care punem zaharul alb, zaharul brun si zaharul vanilat. Mixam cu mixerul la viteza mare pana obtinem o crema pufoasa. Adaugam oul si continuam sa mixam. Turnam incet laptele si continuam sa mixam.
Adaugam faina amestecata cu sarea si praful de copt, amestecam din nou. Renuntam la mixer si cu ajutorul unei linguri de lemn incorporam mixul de musli.
Din compozitia obtinuta luam cate o lingurita si asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptorul incins pentru 12-14 minute. Fursecurile astfel formate le scoatem din tava si le punem pe un gratar sa se raceasca complet.


Se servesc la o ceasca de cafea ori lapte. Sunt ideale pentru micul dejun

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors