Se amesteca faina cu praful de copt lsi putina sare. Se adauga zaharul pudra, zaharul vanilat si fulgii de migdale macinati marunt. Se pun cele doua o
Se amesteca faina cu praful de copt lsi putina sare. Se adauga zaharul pudra, zaharul vanilat si fulgii de migdale macinati marunt. Se pun cele doua oua intregi si se omogenizeaza. Se adauga untul inmuiat si se face un aluat framantand bine. Se lasa aluatul 45 de minute la frigider.
Se intind mai multe foi nu foarte groase si se taie fursecuri rotunde cu ajutorul unui pahar. Se unge o tava cu unt, se tapeteaza cu faina si se pun rondelele de aluat. Se dizolva mierea cu putina apa si se ung fursecurile. Se presara deasupra fulgi de migdale si se da la cuptor 15-20 de minute, la foc potrivit.
Alte dulciuri retete recomandate
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
Spuma de capsuni
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post