Fursecuri cu lamiie

Se freaca untul spuma, se adauga galbenusul, zaharul, zeama si coaja de lamiie, faina, pina devine o coca moale. Se intinde o foaie de 1 cm si se taie

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. unt
  • 1 galbenus
  • 4 linguri zahar
  • o lamiie
  • faina cit cuprinde
  • dulceata

Mod de preparare

Se freaca untul spuma, se adauga galbenusul, zaharul, zeama si coaja de lamiie, faina, pina devine o coca moale. Se intinde o foaie de 1 cm si se taie in diferite forme. Se coc la foc aproape iute si se lipesc cu dulceata.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de pui cu ardei copt

Daca aveti ardei copti pusi la congelator,va recomand aceasta delicioasa tocanita...o tocanita ce ne aminteste de gustul...

Tocanita de pui cu ardei copt
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide