Se macina fisticul si se amesteca cu faina. Se framanta un aluat din margarina cu aroma de vanilie, zahar , un praf de sare, galbenusuri, fisticul cu
Se macina fisticul si se amesteca cu faina. Se framanta un aluat din margarina cu aroma de vanilie, zahar , un praf de sare, galbenusuri, fisticul cu faina. Se fac rulouri cu diametrul de 4 cm, se infasoara in folie de aluminiu si se pun la rece. Tava se tapeteaza cu hartie de copt. Din rulouri se taie felii groase de 1 cm, din care se fac bile. Cu coada ulei linguri de lemn se face o adancitura in fiecare bila. Se amesteca zaharul pudra cu 2 linguri de apa. Se umplu adanciturile cu zahar si se orneaza cu fistic si fructe confiate, apoi se rumenesc la cuptor.
Se servesc pudrate cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Ciocolata de casa
Tort diplomat
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post