Fursecuri cu doua feluri de ciocolata

1. Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt si cu sarea (ingredientele uscate). 2. In alt castron se bate untul cu zaharul si zaharul vanil

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 1/4 cani faina (cana de ceai
  • de 250ml)
  • 1 plic praf de copt
  • putina sare
  • 200g unt
  • 1 1/2 cani zahar
  • 2 oua mari
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • 200g ciocolata alba taiata bucatele mici
  • 200g ciocolata neagra taiata

Mod de preparare

1. Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt si cu sarea (ingredientele uscate).

2. In alt castron se bate untul cu zaharul si zaharul vanilinat pina se transforma in crema.

3. Se adauga ouale peste unt, unul cite unul, si se mixeaza in continuare. se adauga treptat si faina.

4. Se framinta coca si se mai adauga faina daca e necesar, se adauga si ciocolata taiata bucatele.

5. Se da forma de fursec in palma si se coc la 175 de grade celsius pina se coloreaza putin pe margine.
Pofta buna!

Reteta Fursecuri cu doua feluri de ciocolata a fost propusa de jenny_kap pe forum culinar.ro

Alte retete de fursecuri gasiti aici:

Stelute si inimioare cu banane,

Spitzbuben - fursecuri de craciun,

Trandafirasi

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella

Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala