1. Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt si cu sarea (ingredientele uscate). 2. In alt castron se bate untul cu zaharul si zaharul vanil
1. Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt si cu sarea (ingredientele uscate).
2. In alt castron se bate untul cu zaharul si zaharul vanilinat pina se transforma in crema.
3. Se adauga ouale peste unt, unul cite unul, si se mixeaza in continuare. se adauga treptat si faina.
4. Se framinta coca si se mai adauga faina daca e necesar, se adauga si ciocolata taiata bucatele.
5. Se da forma de fursec in palma si se coc la 175 de grade celsius pina se coloreaza putin pe margine.
Pofta buna!
Reteta Fursecuri cu doua feluri de ciocolata a fost propusa de jenny_kap pe forum culinar.ro
Alte retete de fursecuri gasiti aici:
Stelute si inimioare cu banane,
Spitzbuben - fursecuri de craciun,
Trandafirasi
Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...
Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarellaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala