Fursecuri cu ciocolata

Fursecurile cu ciocolata sunt un desert minunat. Fursecurile nu sunt deloc greu de preparat, sunt perfecte langa o cana cu lapte si bune de pus la pachet.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 130 g unt
  • 200 g zahar
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 esenta vanilie
  • 175 gr faina
  • 150 gr fulgi de ciocolata sau ciocolata de menaj de calitate sfaramata

Mod de preparare

Cu mixerul se amesteca untul moale cu zaharul cateva minute. Se adaugă oul, praful de copt amestecat cu faina si fulgii de ciocolata.
Se tapetează cu hârtie tava de copt si cu o linguriță se pun mici grămăjoare la distanta deoarece se lățesc în timpul coacerii.
Se dau la cuptor pana se rumenesc ușor pe margine.

Imi plac la aparatul Philips Multicooker functiile de menținere la cald si cea care nu permite lipirea mancarii datorita vasului de 2 mm grosime.


Fursecurile cu ciocolata sunt ideale langa o cana de lapte.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pandispan cu caise, branza de vaci si Oreo

O prajitura delicioasa cu fructe de sezon, inspirata de la Vali Nusescu, reteta si...

Pandispan cu caise, branza de vaci si Oreo
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala