Fursecurile cu ciocolata sunt un desert minunat. Fursecurile nu sunt deloc greu de preparat, sunt perfecte langa o cana cu lapte si bune de pus la pachet.
Cu mixerul se amesteca untul moale cu zaharul cateva minute. Se adaugă oul, praful de copt amestecat cu faina si fulgii de ciocolata.
Se tapetează cu hârtie tava de copt si cu o linguriță se pun mici grămăjoare la distanta deoarece se lățesc în timpul coacerii.
Se dau la cuptor pana se rumenesc ușor pe margine.
Imi plac la aparatul Philips Multicooker functiile de menținere la cald si cea care nu permite lipirea mancarii datorita vasului de 2 mm grosime.
Fursecurile cu ciocolata sunt ideale langa o cana de lapte.
O prajitura delicioasa cu fructe de sezon, inspirata de la Vali Nusescu, reteta si...
Pandispan cu caise, branza de vaci si OreoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala