Se rupe ciocolata in bucatele, se adauga doua linguri de lapte si se topeste intr- un vas Ia bain-marie. Se freaca untul spuma cu zaharul,se adauga do
Se rupe ciocolata in bucatele, se adauga doua linguri de lapte si se topeste intr- un vas Ia bain-marie. Se freaca untul spuma cu zaharul,se adauga doua linguri de cacao si se toarna ciocolata topita, putin cate putin, amestecand. Se incorporeaza galbenusurile pe rand, stafidele, romul si zaharul vanilat. Se adauga faina si se framanta aluatul bine. Se pun gramajoare intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se tine 20-25 de minute la cuptor, la foc potrivit. Cand sunt gata, se scot si se lasa la racit. Se topeste restul de ciocolata intr-un vas la bain-marie si cu aceasta glazura se stropesc fursecurile, care se servesc pe un platou.
Alte dulciuri retete recomandate
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
Spuma de capsuni
Aceasta prajitura, cu siguranta, va aduce aminte de copilarie. Eu personal nu o preparasem niciodata, dar de data aceasta am...
Desert Prajitura TelevizorIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala