Fursecurile cu cafea sunt delicioase si simplu de preperat. Bineinteles ca cel mai bine se potrivesc la o cafea ori o ceasca de lapte cald. Pentru aceasta reteta de fursecuri aveti nevoie de faina, zahar, cafea
Untul la temperatura camerei se amesteca cu zaharul brun si zaharul vanilat pana se obtine o crema pufoasa. Se adauga oul, se continua mixarea, dupa care se adauga cafeaua macinata. Se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Aluatul obtinut se da la frigider pentru 30 de minute.
Din aluat se intinde o foaie din care se taie diferite forme. Biscuiteii se dau la cuptorul incins pentru 12 minute. Se scot din tava si se lasa la racit.
Pentru glazura se amesteca zaharul pudra cu cafeaua lichida rece pana se obtine o pasta usor fluida. Se ung biscuiteii cu aceasta glazura si se lasa deoparte pana se intareste glazura.
Se servesc la o cafea cu lapte sau la o ciocolata calda.
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post