Imi plac mult fursecurile, pentru ca pot sa le mananc si la micul dejun, pe care, in general, il iau pe fuga, pot sa le iau si la serviciu, pot sa le dau si copilului la pachetel. Fursecuri bicolore mi se par atat foarte gustoase cat si aratoase si tare frica imi e ca vor face cu ochiul tuturor!..
Amestecam bine margarina cu zaharul vanilat si zaharul pudra. Adaugam lingurile de lapte si esenta, apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt. Impartim coca in 2 iar intr-una punem cacao. Intindem aluatul alb intr-o foaie iar separat intindem foaia de cacao. Foaia alba o punem peste cea de cacao si incepem sa o rulam cat mai strans. O dam la frigider 30 minute. Rulada o taiem felii de cca 1 cm si o punem in tava unsa cu unt dar lasam loc intre ele. Le dam la cuptor cca 15 minute.
Fursecurile bicolore se servesc reci, ca desert sau gustari.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post