Fursecuri bicolore

Imi plac mult fursecurile, pentru ca pot sa le mananc si la micul dejun, pe care, in general, il iau pe fuga, pot sa le iau si la serviciu, pot sa le dau si copilului la pachetel. Fursecuri bicolore mi se par atat foarte gustoase cat si aratoase si tare frica imi e ca vor face cu ochiul tuturor!..

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g margarina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100 g zahar pudra
  • 1 esenta de portocala
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri cacao
  • cca 400 g faina
  • 1/2 praf de copt

Mod de preparare

Amestecam bine margarina cu zaharul vanilat si zaharul pudra. Adaugam lingurile de lapte si esenta, apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt. Impartim coca in 2 iar intr-una punem cacao. Intindem aluatul alb intr-o foaie iar separat intindem foaia de cacao. Foaia alba o punem peste cea de cacao si incepem sa o rulam cat mai strans. O dam la frigider 30 minute. Rulada o taiem felii de cca 1 cm si o punem in tava unsa cu unt dar lasam loc intre ele. Le dam la cuptor cca 15 minute.


Fursecurile bicolore se servesc reci, ca desert sau gustari.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce