Fursecuri aromate

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 400 g zahar pudra, 5 g gelatina, 40 g apa, mirodenii,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g zahar pudra
  • 5 g gelatina
  • 40 g apa
  • mirodenii

Mod de preparare

Pentru fursecurile aromate, se pune apa peste gelatina si se lasa timp de o ora, apoi se incalzeste usor pana se topeste gelatina. Se pune totul peste zahar si se amesteca energic pana se face un aluat in care se pun arome si diferiti coloranti. Cand totul s-a mai racit, se pune aluatul in punga de nylon. Pe planseta de lucru, se pudreaza cu zahar pudra.
Se ia cate putin aluat din saculet si se intinde pe masa o foaie de un centimetru pana la un centimetru si jumatate, apoi se taie cu formele dorite. Fiecare figura se pune la uscat pe zahar pudra. Petalele de crin si frunzele se dau prin zahar si se usuca pe sticla goala, pentru a lua forma usor ovala. Cand totul se pregateste, se poate impodobi tortul.


Cu aceste fursecuri aromate se poate impodobi tortul.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors