Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de fursecuri aromate sunt necesare urmatoarele ingrediente: miere, faina, cuisoare, scortisoara, zahar, oua, bicarbonat, unt.
Mierea incalzita putin se amesteca bine cu faina, ouale si zaharul, untul si bicarbonatul dizolvat in zeama de lamaie sau otet, scortisoara si cuisoarele. Se acopera aluatul si se lasa sa stea la loc cald timp de treizeci de minute.
Se pune aluatul pe planseta, se mai framanta putin, apoi se ia din el cate o bucatica (de marimea unei perisoare) se turteste putin si se aseaza pe tava de copt unsa cu ulei Ia distanta mare una de alta. Se acopera tava cu un servet si se pune la loc cald lasand sa mai creasca timp de treizeci de minute. Se pune la cuptor, la foc potrivit.
Se servesc pudrate cu zahar.
Alte retete recomandate:
Fursecuri de catifea
Fursecuri cu nuci, banane si ciocolata
Fursecuri cu scortisoara
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post