Fursecuri

Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul. Se adauga treptat uleiul, putin sare, rom si la final, faina in ploaie. Se amesteca cu albusurile

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 ml ulei
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • 300 gr faina
  • sare
  • 3 linguri de zahar pudra

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul. Se adauga treptat uleiul, putin sare, rom si la final, faina in ploaie. Se amesteca cu albusurile batute spuma si se omogenizeaza compozitia. Se iau mici gramajoare din compozitie, cu o lingurita, si se asaza pe o tava. Se introduce tava in cuptor si se lasa la copt pana se rumenesc.


Se pudreaza cu zahar pudra si se servesc a doua zi.

Alte retete de dulciuri:

Aluat frantuzesc Tiramisu Clatite

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors