Ingredientele se framanta, iar aluatul se lasa in frigider pentru 1 ora. Aluatul se intinde subtire si se decupeaza in rondele cat mai mici. Din ingre
Ingredientele se framanta, iar aluatul se lasa in frigider pentru 1 ora.
Aluatul se intinde subtire si se decupeaza in rondele cat mai mici.
Din ingrendientele ramase, se prepara o spuma care se adauga cu lingurita pe fiecare cerculet.
Se pun la copt in cuptor in prealabil incalzit, dar nu fierbinte (pentru coacere tava nu trebuie unsa).
Alte retete recomandate:
Diplomat
Tarta cu visine
Aceasta prajitura, cu siguranta, va aduce aminte de copilarie. Eu personal nu o preparasem niciodata, dar de data aceasta am...
Desert Prajitura TelevizorIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala