Fursecuri

Ingredientele se framanta, iar aluatul se lasa in frigider pentru 1 ora. Aluatul se intinde subtire si se decupeaza in rondele cat mai mici. Din ingre

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 300 g faina
  • 50 g de zahar vanilat
  • 2 buc galbenusuri de ou
  • Pentru spuma:
  • 2 albusuri de ou
  • 200 g zahar pudra
  • 1 lingura de suc de lamaie

Mod de preparare

Ingredientele se framanta, iar aluatul se lasa in frigider pentru 1 ora.

Aluatul se intinde subtire si se decupeaza in rondele cat mai mici.

Din ingrendientele ramase, se prepara o spuma care se adauga cu lingurita pe fiecare cerculet.

Se pun la copt in cuptor in prealabil incalzit, dar nu fierbinte (pentru coacere tava nu trebuie unsa).
Alte retete recomandate:

Diplomat

Tarta cu visine

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Prajitura Televizor

Aceasta prajitura, cu siguranta, va aduce aminte de copilarie. Eu personal nu o preparasem niciodata, dar de data aceasta am...

Desert Prajitura Televizor
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala