Foietaj cu rahat

este un desert la care se folosesc doar trei ingrediente, se prepara usor si repede

Portii
10
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr. aluat foietaj din comert
  • 50 gr. zahar pudra
  • 200 gr. rahat

Mod de preparare

Lasam aluatul foietaj sa se dezghete la temperatura camerei. Desfacem foietajul pe masa de lucru, taiem patrate de marimea dorita. Rahatul se taie fasii de marimea diagonalei patratelor de aluat. Asezam pe diagonala fasiile de rahat,apoi unim capetele opuse,vezi foto. Preincalzim cuptorul la 200 grade. Tapetam tava cu folie de teflon sau hartie de copt. Asezam rulourile in tava cu spatiu intre ele, dam la cuptor pana se umfla si se rumenesc frumos. Cand sunt coapte le scoatem din tava pe un platou si le pudram cu zahar farin. Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors