Floricele cu dulceata este o reteta de fursecuri delicioasa. Pentru aceasta reteta de prajituri aveti nevoie de faina, zahar, dulceata, lapte si unt
Se cerne faina impreuna cu sarea intr-un caston mai mare. Se adauga untul sau margarina taiata bucati si se amesteca cu degetele, pana se obtine un aluat sfaramicios. Se adauga zaharul, apoi laptele.Se framanta pana se formeaza un aluat uniform, mai tare. Se infasoara in folie alimentara si se pune la frigider pentru circa 1 ora.
Se intinde aluatul de circa 6 mm grosime,si se decupeaza diferite forme. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc usor.Se lasa sa se raceasca. Se ung formele cu gem si se suprapun una peste alta.Se pudreaza cu zahar pudra.
Langa o cana de ceai.
Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosCovrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta