Se separa 1 ou. Celalalt ou se amesteca impreuna cu galbenusul, zaharul tos, zahar vanilinat, sare si praf de cafea solubila.Va rezulta o compozitie s
Se separa 1 ou. Celalalt ou se amesteca impreuna cu galbenusul, zaharul tos, zahar vanilinat, sare si praf de cafea solubila.Va rezulta o compozitie spumoasa, in care se inglobeaza ciocolata topita.
Se amesteca nucile cu praful de copt. 2/3 din cantitatea de nuci se inglobeaza in compozitia de ciocolata. Se amesteca si se framanta aluatul cu restul compozitiei de nuci (treimea ramasa),Se da la frigider (eu am lasat-o aproximativ 2 ore).
Se incinge cuptorul la 180 grade celsius. Se bate albusul cu miere si se incorporeaza treptat zaharul pudra, lingura cu lingura. Se intinde o foaie dreptunghiulara de aluat(12x40cm); se unge cu glazura si se taie betisoare. Se aseaza pe tava tapetata cu hartie de copt si se coc aproximativ 10-15 minute.
Dupa coacere, se scot si se lasa sa se raceasca, iar apoi se poate servi. Reteta Degete de ciocolata a fost propusa de tanku pe forum culinar.ro
Alte retete de fursecuri gasiti aici:
Biscuiti cu lapte,
Biscuiti bicolori,
Stelute cu ciocolata
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post