Covrigei cu smintina

Se amesteca totul bine cu cutitul si se pune la rece(gheata) timp de 2-3 ore. Dupa aceea se mai amesteca o data tot cu cutitul si se intinde apoi o fo

Timp pregatire
220 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar unt proaspat
  • 1 pahar smintina
  • 3 oua
  • 1 praf de vanilie
  • faina cit cuprinde
  • 2-3 linguri zahar tos

Mod de preparare

Se amesteca totul bine cu cutitul si se pune la rece(gheata) timp de 2-3 ore. Dupa aceea se mai amesteca o data tot cu cutitul si se intinde apoi o foaie groasa de 1 cm. Se taie forme rotunde cu un pahar mai mare si cu unul mai mic in interiorul rotundului obtinut. Se ung cu putin albus, se presara cu zahar si se coc la foc potrivit.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella

Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala