Covrigei cu miere

Ouale se fraca impreuna cu zaharul, mierea si untul , la cald. Apoi se adauga praful de copt si faina. Se amesteca totul pana se obtine un aluat potr

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri miere
  • 130 gr zahar
  • 50 gr unt
  • 250 gr faina
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
  • 1 pachet ciocolata

Mod de preparare

Ouale se fraca impreuna cu zaharul, mierea si untul , la cald. Apoi se adauga praful de copt si faina. Se amesteca totul pana se obtine un aluat potrivit de tare. Se fac rulouri subtiri si lungi, se impletesc cate doua si li se da forma de covrigei. Se pun la copt, in cuptorul incalzit si se inmoaie in ciocolata calda, cat sunt calzi.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete culinare:

Chec pufos

Prajituri simple

Papanasi fierti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciabatta cu masline

O reteta de ciabatta usoara si ultra rapida, fara maia.Tot ce avem de facut este sa amestecam aluatul cu o lingura, apoi sa...

Ciabatta cu masline
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala