Ouale se fraca impreuna cu zaharul, mierea si untul , la cald. Apoi se adauga praful de copt si faina. Se amesteca totul pana se obtine un aluat potr
Ouale se fraca impreuna cu zaharul, mierea si untul , la cald. Apoi se adauga praful de copt si faina. Se amesteca totul pana se obtine un aluat potrivit de tare. Se fac rulouri subtiri si lungi, se impletesc cate doua si li se da forma de covrigei. Se pun la copt, in cuptorul incalzit si se inmoaie in ciocolata calda, cat sunt calzi.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete culinare:
Chec pufos
Prajituri simple
Papanasi fierti
O reteta de ciabatta usoara si ultra rapida, fara maia.Tot ce avem de facut este sa amestecam aluatul cu o lingura, apoi sa...
Ciabatta cu maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala