Amestecam faina cu untul,zaharul pudra si albusul, pina obtinem o crema omogena fina. Cu o lingura impartim aluatul in 3 parti egale. Înti
Amestecam faina cu untul,zaharul pudra si albusul, pina obtinem o crema omogena fina.
Cu o lingura impartim aluatul in 3 parti egale.
Întindem maglavaisul pe hirtie de copt, prin rotare, pina obtinem cercuri cu diametrul de maxim 15 cm.
Se coc,maxim 8 minute in cuptorul preincalzit la 200 °C.
Cercurile se desprind foarte usor de pe hirtie.
Introduceti cercurile de aluat imediat cit sint fierbinti, in castronase, borcanase sau in ce recipient doriti, pentru a le da o forma oarecare/neregulata.
Se intaresc destul de repede. Le lasam la racit.
Între timp,topim 40 g ciocolata cu care stropim cosuletele.
Amestecam Quark-ul (crema de brinza moale) cu caramelul de portocale.
Nu mai este nevoie de zahar. Umplem cosuletele si le servim.
Pofta buna!
Reteta Cosulete cu branza si caramel de portocale a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete de fursecuri gasiti aici:
Stelute si inimioare cu banane,
Spitzbuben - fursecuri de craciun,
Trandafirasi
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post