Cornulete umplute cu cascaval

Amestecam faina cu sarea si adaugam zaharul si drojdia inmuiata in lapte, uleiul si galbenusurile. Aluatul nu trebuie lasat la dospit, formam un aluat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 95 dkg faina
  • 2 galbenusuri
  • 2 dl ulei
  • 1 l lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura sare
  • 7 dkg drojdie
  • 10 dkg cascaval
  • Susan
  • 1 pachet mic de unt

Mod de preparare

Amestecam faina cu sarea si adaugam zaharul si drojdia inmuiata in lapte, uleiul si galbenusurile. Aluatul nu trebuie lasat la dospit, formam un aluat lunguiet si il impartim in 6 parti. Intindem fiecare parte in forma rotunda si le ungem cu unt, le rulam si le punem deoparte. Luam prima parte si o intindem, o impartim in 16 parti, presaram cu cascaval razuit pe margini si formam cornulete. Procedam la fel cu fiecare parte si le pozitionam intr-o tava unsa la cuptorul pre-incalzit pana devin maronii. Inainte de coacere le ungem cu ou, cascaval si presaram susan.
Alte retete de prajituri recomandate

Tort cu visine

Fursecuri

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura pufoasa cu capsuni

Sunt indragostita de aceste prajituri pufoase cu fructe. Profit de faptul ca sunt multe fructe proaspete acum pe piata, iar...

Desert prajitura pufoasa cu capsuni
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala