Amestecam faina cu sarea si adaugam zaharul si drojdia inmuiata in lapte, uleiul si galbenusurile. Aluatul nu trebuie lasat la dospit, formam un aluat
Amestecam faina cu sarea si adaugam zaharul si drojdia inmuiata in lapte, uleiul si galbenusurile. Aluatul nu trebuie lasat la dospit, formam un aluat lunguiet si il impartim in 6 parti. Intindem fiecare parte in forma rotunda si le ungem cu unt, le rulam si le punem deoparte. Luam prima parte si o intindem, o impartim in 16 parti, presaram cu cascaval razuit pe margini si formam cornulete. Procedam la fel cu fiecare parte si le pozitionam intr-o tava unsa la cuptorul pre-incalzit pana devin maronii. Inainte de coacere le ungem cu ou, cascaval si presaram susan.
Alte retete de prajituri recomandate
Tort cu visine
Fursecuri
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post