Framantam faina cu untul, sarea, smantana si oul, lasam la odihna la rece o ora. Apoi intindem aluatul si formam pogaci, pregatim umplutura si punem o
Framantam faina cu untul, sarea, smantana si oul, lasam la odihna la rece o ora. Apoi intindem aluatul si formam pogaci, pregatim umplutura si punem o cantitate mica in mijloc. Rulam formele de cornulete si le punem intr-o tava la distanta corespunzatoare, coacem la cuptorul pre-incalzit.
Alte retete de prajituri recomandate
Ciocolata casa
Diplomat tort
Placinta branza
Ca avem o friptura de pui, un peste la gratar sau orice altceva, o garnitura colorata inveseleste automat farfuria. Azi am...
Piure de mazare cu cartofiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala