Se freaca untul spuma, se toarna laptele in care s-a dizolvat drojdia de bere, se amesteca putin, se adauga otetul si iar se amesteca. Se toarna faina
Se freaca untul spuma, se toarna laptele in care s-a dizolvat drojdia de bere, se amesteca putin, se adauga otetul si iar se amesteca. Se toarna faina, se framanta pana devine un aluat potrivit si se imparte in 4 turtite, care se tin la rece 30 minute. Se intinde cate o foaie subtire, sa taie in patratele, se pune la mijloc cate o bucatica de rahat si se da forma de cornulet.
Se coc la foc potrivit. Se tavalesc calde in zahar pudra.
Ca diversificare, din aceeasi coca se pot face si fursecuri rotunde (taiate cu un paharel cu gura ingusta) si la care se pune un cubulet de rahat deasupra.
Sunt indragostita de aceste prajituri pufoase cu fructe. Profit de faptul ca sunt multe fructe proaspete acum pe piata, iar...
Desert prajitura pufoasa cu capsuniIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala