Se pune untul intr-un castron si se freaca timp de 2 minute cu zaharul. Se adauga galbenusul si oul intreg, pe rand, romul, sarea, faina si la urma nu
Se pune untul intr-un castron si se freaca timp de 2 minute cu zaharul. Se adauga galbenusul si oul intreg, pe rand, romul, sarea, faina si la urma nucile macinate. Se da la rece o jumatate de ora. Se ia apoi din coca, se intinde o foaie rotunda, se taie in triunghiuri si se ruleaza cu bucatele de rahat. Se coc la foc potrivit in jur de un sfert de ora.
Se trec fierbinti prin zaharul vanilat
Am gasit aceasta reteta pe blogul "Stefy harnicutza". Am vrut sa-mi maresc colectia de retete-aperitiv care se pot rontai in...
Biscuiti aperitiv, cu cascavalIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala