Cornulete de migdale

Se freaca 250 gr de unt pana se face spuma . Se adauga incet 100 g de zahar si 150 g migdale curatate si date prin masina. Se amesteca totul cu 300 gr

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 150 gr migdale
  • 300 gr faina
  • unt
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Se freaca 250 gr de unt pana se face spuma . Se adauga incet 100 g de zahar si 150 g migdale curatate si date prin masina. Se amesteca totul cu 300 grame faina, se framanta pe masa si se fac mici cornulete care se coc pe o tava unsa cu unt, fara sa se rumeneasca. Cand sunt gata, se dau prin zahar vanilat.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Spaghete cu sos de rosii picant cu mazare si busuioc

Spaghete cu sos de rosii picant cu mazare si busuioc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala