Pentru cornulete cu untura si rahat albenusurile se amesteca cu iaurtul, zaharul, drojdia, praful de sare. Adaugam cca 400 g faina si framantam adaugand untura.
Pentru cornulete cu untura si rahat albenusurile se amesteca cu iaurtul, zaharul, drojdia, praful de sare.
Adaugam cca 400 g faina si framantam adaugand untura pana o terminam daca este nevoie mai adaugam faina sa iasa un aluat potrivit de tare
Acoperim si lasam 30 min sa se odihneasca,
Intindem o foaie si taiem triunghiuri,pe partea lata adaugam cate o feliuta de rahat,rulam de la baza catre varf si asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,
Cornuletele cu untura si rahat dam tava la cuptor pana se rumensc frumos(cca 20-30 min)
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios