Untura se freaca spuma cu smantana. Se adauga apoi doua linguri de coniac, un praf de sare, faina cernuta si se framanta un aluat nisipos care se lasa
Untura se freaca spuma cu smantana. Se adauga apoi doua linguri de coniac, un praf de sare, faina cernuta si se framanta un aluat nisipos care se lasa la rece. Dupa o ora se scoate si se intind mai multe foi groase de 1 cm, care se taie in raza si se umplu cornuletele cu un amestec de albus batut spuma tare cu o lingura de zahar pudra si cu zahar vanilat. Se adauga nucile tocate marunt si se omogenizeaza compozitia. Se pun cornulete astfel umplute intr-o tava, care se introduce in cuptor.
Se pudreaza cu zahar farin, apoi se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Amandine cu crema de ciocolata
Cornulete cu rahat
Turta dulce
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post