Cornulete cu rahat

Cornulete cu rahat este o reteta de prajitura delicioasa si usor de preparat. Pentru aceasta reteta culinara aveti nevoie de rahat, faina, zahar, si arome.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 kg faina
  • 2 cani de ulei
  • 1 cana apa
  • 300 gr rahat
  • 1 lingura zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • un praf de sare
  • zahar pudra pentru ornat

Mod de preparare

Se amesteca drojdia, sarea si zaharul cu apa calduta. Se adauga uleiul si faina si se framanta un aluat potrivit de tare. Se lasa la dospit 30 de minute, intr-un loc cald.
Se intinde o foaie subtire, din care se taie dreptunghiuri, fie triunghiuri. Se aseaza pe fiecare triunghi cate o bucata de rahat si se ruleaza.Se coc la poc potrivit in tava tapetata cu hartie de copt.


Se servesc la o ceasca de cafea ori ceai.
Alte retete recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors