Din faina, zahar, zahar pudra, galbenusuri, drojdie dizolvata in lapte, unt, sare si coaja de lamaie se framanta un aluat. Se lasa sa stea 60 min acop
Din faina, zahar, zahar pudra, galbenusuri, drojdie dizolvata in lapte, unt, sare si coaja de lamaie se framanta un aluat. Se lasa sa stea 60 min acoperit. Se intinde o foaie pe planseta tapetata cu faina. Se taie patrate care se ung cu crema si se ruleaza sub forma de cornulet.
Crema: nucile se amesteca cu gemul de prune, ou, zahar vanilat, scortisoara, esenta de migdale.
Se bate galbenusul cu laptele si se ung cornuletele pe deasupra. Se pun in tava tapetata cu hirtie si se coc la foc potrivit. Se presara cu zahar.
Se servesc calde sau reci.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post