Cornulete cu bors si rahat

Margarina se freaca spuma, apoi se adauga untura, un praf de sare si borsul, amestecand continuu. Peste crema obtinuta se adauga o lingura de zahar

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de margarina
  • 7 linguri de bors rece
  • 2 linguri de untura
  • 400 gr faina
  • 1 lingura de zahar tos
  • 1 lingura de zahar pudra
  • rahat
  • sare

Mod de preparare

Margarina se freaca spuma, apoi se adauga untura, un praf de sare si borsul, amestecand continuu. Peste crema obtinuta se adauga o lingura de zahar si faina in ploaie. Aluatul se framanta bine, apoi se lasa la rece. Se imparte in mai multe parti egale si se umplu cornulete cu rahat. Se pun pe o tava, se introduc in cuptorul fierbinte si se coc la foc potrivit.
Se servesc dupa ce s-au racit, pudrate cu zahar.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura cu branza

Turta dulce

Cornulete cu rahat

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors