Cornulete

Se amesteca drojdia cu smintina si apoi cu faina si untul. Se framinta bine. Se intinde o foaie de ½ cm grosime, se taie triunghiuri, se pune la mijl

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 pahare faina
  • 1 pahar smintina
  • 200g unt
  • 10g drojdie

Mod de preparare

Se amesteca drojdia cu smintina si apoi cu faina si untul. Se framinta bine. Se intinde o foaie de ½ cm grosime, se taie triunghiuri, se pune la mijloc putina marmelada sau nuci amestecate cu zahar sau rahat. Se da forma de cornulete, se ung cu ou deasupra. Se coc la foc potrivit. Imediat ce se scot de la cuptor se pudreaza cu zahar.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute din legume

Chiftelute din legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide