Congoleze

Se mixeaza margarina pana se face pasta apoi se adauga restul ingredientelor continuand mixarea in urmatoarea ordine: zahar pudra, zahar vanilat, esen

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50g margarina
  • 250g cocos
  • 150 g zahar pudra
  • 150 g faina
  • un plic praf copt
  • 4 linguri lapte
  • un plic zahar vanilat
  • esenta de rom

Mod de preparare

Se mixeaza margarina pana se face pasta apoi se adauga restul ingredientelor continuand mixarea in urmatoarea ordine: zahar pudra, zahar vanilat, esenta rom, faina+praf copt, laptele, cocos ras.

Va rezulta un aluat consistent care se portioneaza cu o lingurita si se da la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de prajituri si margarina. Se tin la cupor pana prind o nuanta maronie, se scot si se lasa sa se raceasca dupa care se desprind dupa tava.


Se servesc reci.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post