Coltunasi cu visine

Din faina, un ou si apa se prepara aluatul pentru coltunasi. Pentru umplutura se curata visinele de samburi si se presara cu zahar. Se lasa sa stea c

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru coca:
  • 400-500 gr faina
  • 1 ou
  • apa
  • Pentru umplutura:
  • 500 gr visine fara samburi
  • scortisoara
  • 100 gr unt
  • 50 gr zahar

Mod de preparare

Din faina, un ou si apa se prepara aluatul pentru coltunasi. Pentru umplutura se curata visinele de samburi si se presara cu zahar. Se lasa sa stea cateva minute, dupa care se scurg de zeama, se adauga scortisoara pisata si se umplu cu ele patratele decupate.

Se pun la fiert si se lasa 5-6 minute sa fiarba, amestecand intr-una sa nu se prinda una de alta.


Se servesc cu zahar deasupra.

Alte retete:

Placinta de dovleac Prajitura televizor Saratele

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors