Cand am vazut aceste “fursecuri” Chocolate Crinkles la Laura Adamache, pot sa spun ca a fost dragoste la prima vedere. Sunt atat de dragute, iar de gust sa nu mai vorbim.
Cand am vazut aceste “fursecuri” Chocolate Crinkles la Laura Adamache, pot sa spun ca a fost dragoste la prima vedere :) Sunt atat de dragute, iar de gust sa nu mai vorbim....
Mixam ouale impreuna cu zaharul pana isi deschide culoarea si devine spumoasa. Pe baie de aburi vom topi ciocolata impreuna cu untul. Usor calduta o turnnam treptat peste galbenusuri si mixam in continuare pana se omogenizeaza complet, dupa care incorporam faina amestecata cu praful de copt, sarea si zaharul vanilat. Amestecam bine si vom obtine un aluat de consistenta unei creme mai groase pe care o lasam in frigider peste noapte sau cel putin 3 ore.
Formam bilute nu foarte mari, pe care le dam prima data prin zahar, apoi prin zahar praf si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Le dam la cuptorul preincalzit si coacem maxim 10-15 minute. Este foarte important sa nu depasim acest timp deoarece fursecurile Chocolate Crinkles se vor usca prea tare dupa ce se racesc.
Pofta Buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Delicious Flavours.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post