Chocolate Crinkles

Cand am vazut aceste “fursecuri” Chocolate Crinkles la Laura Adamache, pot sa spun ca a fost dragoste la prima vedere. Sunt atat de dragute, iar de gust sa nu mai vorbim.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 225 gr ciocolata neagra
  • 60 gr unt/margarina
  • 100 gr zahar
  • 2 oua
  • 225 gr faina
  • 1 zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 strop sare
  • zahar+zahar praf pentru exterior

Mod de preparare

Cand am vazut aceste “fursecuri” Chocolate Crinkles la Laura Adamache, pot sa spun ca a fost dragoste la prima vedere :) Sunt atat de dragute, iar de gust sa nu mai vorbim....

Mixam ouale impreuna cu zaharul pana isi deschide culoarea si devine spumoasa. Pe baie de aburi vom topi ciocolata impreuna cu untul. Usor calduta o turnnam treptat peste galbenusuri si mixam in continuare pana se omogenizeaza complet, dupa care incorporam faina amestecata cu praful de copt, sarea si zaharul vanilat. Amestecam bine si vom obtine un aluat de consistenta unei creme mai groase pe care o lasam in frigider peste noapte sau cel putin 3 ore.
Formam bilute nu foarte mari, pe care le dam prima data prin zahar, apoi prin zahar praf si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Le dam la cuptorul preincalzit si coacem maxim 10-15 minute. Este foarte important sa nu depasim acest timp deoarece fursecurile Chocolate Crinkles se vor usca prea tare dupa ce se racesc.

Pofta Buna!

Sursa acestei retete este blogul culinar Delicious Flavours.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare cu pui si ardei

Mancare cu pui si ardei
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce