Se amesteca ouale cu tuica, vinul, zaharul, sarea si se bat impreuna Se toarna peste faina. Se pune untul moale si apoi coaja rasa de la lamaie Se inc
Se amesteca ouale cu tuica, vinul, zaharul, sarea si se bat impreuna
Se toarna peste faina.
Se pune untul moale si apoi coaja rasa de la lamaie
Se incorporeaza tot si aluatul obtinut se lasa la "odihnit" jumate de ora.
Aluatul pt. taiat rondele sa fie usor de dat prin masina, se da prin masina la cea mai mare grosime, apoi la cea mai mica
Taiem fasii si facem fundite.
Prajim in baie de ulei.
Se scot pe hartie de bucatarie.
Cand sunt reci se pudreaza cu zahar.
Pofta buna!
Reteta Chiacchiere a fost propusa de Aninita pe forum culinar.ro
Alte retete de minciunele gasiti aici:
Minciunele,
Minciunele,
Ca avem o friptura de pui, un peste la gratar sau orice altceva, o garnitura colorata inveseleste automat farfuria. Azi am...
Piure de mazare cu cartofiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala