Capsuni

Se freaca margarina cu nuca, se pune siropul, se lasa la rece, apoi se fac forme de capsuni. Se dau prin vopsea alimentara si poi prin zahar tos si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 farfurii adanci cu miez de nuca macinata
  • 1 pachet de unt
  • 1/2 kg zahar facut sirop

Mod de preparare

Se freaca margarina cu nuca, se pune siropul, se lasa la rece, apoi se fac forme de capsuni. Se dau prin vopsea alimentara si poi prin zahar tos si se pune optional o frunzulita verde

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella

Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala