Caise

Se fac bile din ingredientele de aluat, care se pun in tava la cuptor, apoi se scobesc cu un cutit cu varf si se umplu cu crema, lipindu-se cate doua.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pahar de zahar
  • 1 pahar de ulei
  • 3 oua
  • un praf de copt
  • faina cat cuprinde
  • mirodenii
  • Crema: caisele sfaramate se amesteca cu gem acrisor si nuca macinata si mirodenii

Mod de preparare

Se fac bile din ingredientele de aluat, care se pun in tava la cuptor, apoi se scobesc cu un cutit cu varf si se umplu cu crema, lipindu-se cate doua. Se dau prin vopsea alimentara, apoi prin zahar tos.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella

Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala