Pregatire: Se amesteca bine margarina, iaurtul si albusul. Se adauga incet faina. Se amesteca si praful de copt cu faina si se continua sa se framin
Pregatire:
Se amesteca bine margarina, iaurtul si albusul. Se adauga incet faina. Se amesteca si praful de copt cu faina si se continua sa se framinte pina ajunge la o consistenta normala (nu se lipeste de mina si nici nu e prea tare). Cind aluatul e gata, se intinde cu facaletul pina are grosimea lamei de cutit. Cu gura unui pahar de ceai (cescute de cafea) se taie rotunduri. Cu un capac de sticla, se taie mijlocul a jumate din rotunduri. Se asaza rotundurile cu mijlocul taiat peste rotundurile intregi. Se continua in acelasi fel cu restul aluatului. Se aseza rotudurile in tava unsa. Se ung rotundurile pe deasupra si inauntru cu galbenus de ou. La sfirsit, se umple mijlocul rotundurilor cu nuca pisata. Se baga la cuptor la temperatura medie si se coace pina se rumenesc pe deasupra. Pe deasupra, se toarna serbetul rece. Se poate face si invers, cu serbet cald peste rotunduri reci.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post