Incalzim cuptorul la 190 de grade C. Captusim formele de briose cu hartie de copt. Amestecam faina cu intaritorul alimentar si adaugam praful de copt.
Incalzim cuptorul la 190 de grade C. Captusim formele de briose cu hartie de copt. Amestecam faina cu intaritorul alimentar si adaugam praful de copt. Batem spuma ouale, zaharul vanilat, uleiul si lichiorul de oua. Adaugam amestecul de faina si amestecam bine. Punem separat 1/3 din amestec la care adaugam lichiroul de migdale, praful de cacao si amestecam bine. Punem c ate o lingura din amestecul galben in forme, apoi din amestecul cu cacao si din nou din cel galben. Coacem 20-25 de minute. Din acest amestec obtinem 12 briose.
Alte retete prajituri recomandate
Fantana de ciocolata
Tarta cu visine
Prajituri cu visine
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post