Briose ciocolatoase

Amestecam ingredientele uscate, adica: faina, praful de copt, cacaua si ciocolata. Separat batem oul, zaharul, vanilia, uleiul si laptele. Adaugam pes

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 175 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 100 g ciocolata taita marunt
  • eu am pus 80 g cu lapte si restul amaruie
  • 250 ml lapte
  • 90 ml ulei
  • 1 pliculet vanilie
  • 1 ou

Mod de preparare

Amestecam ingredientele uscate, adica: faina, praful de copt, cacaua si ciocolata.

Separat batem oul, zaharul, vanilia, uleiul si laptele.

Adaugam peste partea uscata si amestecam bine

Turnam compozitia in forme si dam la cuptorul preincalzit la 175 grade pentru 20-25 de minute.

Le-am lasat sa se raceasca pe un gratarel.

Aromate, cicolatoase si foarte pufoase!
Pofta buna!

Reteta Briose cicocolatoase a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro

Alte retete cu ciocolata: Tort cu banane si ciocolata

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella

Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala