Se amesteca bine ingredientele de baza pentru aluat, se intinde intr-o tava si se coace in cuptor preincalzit timp de 5-10 minute. Se prepara umplutur
Se amesteca bine ingredientele de baza pentru aluat, se intinde intr-o tava si se coace in cuptor preincalzit timp de 5-10 minute. Se prepara umplutura, si se intinde uniform peste aluat. Se introduce din nou la cuptor si intre timp se bate o spuma tare din 5 albususri de ou si 20 dg zahar. Se intinde si aceasta deasupra si se lasa la cuptor pana se rumeneste.
Alte retete recomandate:
Tort de mere
Prajitura visine
Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...
Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarellaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala