Branzoaica ceha

Se amesteca bine ingredientele de baza pentru aluat, se intinde intr-o tava si se coace in cuptor preincalzit timp de 5-10 minute. Se prepara umplutur

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat:
  • 20 dg faina
  • 20 dg zahar praf
  • 20 dg nuci macinate
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 15 dg margarina
  • Umplutura:
  • 75 dg branza
  • 15 dg margarina
  • 15 dg zahar
  • 3 linguri de faina
  • 5 galbenusuri de ou
  • 1 zahar vanilat
  • Glazura:
  • 5 albusuri de ou
  • 20 dg zahar

Mod de preparare

Se amesteca bine ingredientele de baza pentru aluat, se intinde intr-o tava si se coace in cuptor preincalzit timp de 5-10 minute. Se prepara umplutura, si se intinde uniform peste aluat. Se introduce din nou la cuptor si intre timp se bate o spuma tare din 5 albususri de ou si 20 dg zahar. Se intinde si aceasta deasupra si se lasa la cuptor pana se rumeneste.
Alte retete recomandate:

Tort de mere

Prajitura visine

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors