Biscuiti Truffle

Untul si ciocolata se pun pe foc mic si se amesteca pana se va omogeniza compozitia, apoi adaugam zaharul si punem mixerul in functiune Apoi adaugam p

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr ciocolata taiata
  • 45 gr unt
  • 55 gr zahar praf
  • un varf sare
  • 2 oua mici
  • esenta vanilie
  • 100 gr faina
  • 10 gr cacao
  • 5 lingurita rasa praf de copt (nu prea mult ca sa nu crape tare biscuiteii). 90 gr zahar praf (pentru pudrat)

Mod de preparare

Untul si ciocolata se pun pe foc mic si se amesteca pana se va omogeniza compozitia, apoi adaugam zaharul si punem mixerul in functiune

Apoi adaugam pe rand cate un ou si esenta de vanilie - mixam bine.

Faina se amesteca cu cacao, un varf de sare, si praful de copt.

Totul se adauga peste compozitia ciocolatoasa. Mixam bine, acoperim vasul cu o folie si punem aluatul la frigider 2 ore.

Din aluatul racit se modeleaza bilutze de aproximativ 2,5 cm diametru, se tavalesc bine prin zahar praf

Se aseaza in tava pe hartie de copt, la distanta de 4 cm intre ele.

Se vor coace la 160 grade C timp de 10-15 minute - cuptor preincalzit.

Cand sunt gata, biscuitii se vor lasa 2 minute in tava, dupa care vor fi scosi si lasati sa se raceasca.

Se pastreaza in caserole

Reteta propusa de Seima

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Carne de porc cu legume la slow cooker Crock-Pot

Bun aparatul. Isi face singur treaba. Inspirata de la Merisor reteta.

Carne de porc cu legume la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce