Biscuiti Toamna, sub forma de frunze

Biscuitii au ce forma le dam noi, asa ca de ce n-am pregati si niste biscuiti de toamna? Sunt aromati, colorati, si usor de pregatit.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 250 gr Faina
  • 150 gr Zahar
  • 150 gr Unt la temperatura camerei
  • 1 Ou
  • 1/2 lungurita de scortisoara
  • Un pliculet esenta de vanilie
  • o lingurita praf de copt
  • colorant galben
  • rosu si verde.

Mod de preparare

Am amestecat untul, oul, zaharul, esenta de vanilie, am adaugat faina impreuna cu praful de copt si scortisoara . Apoi am framantat un aluat pe care l-am impartit in trei bucati. Eu am folosit colorant lichid neavand altul,dar se poate folosi colorant gel sau praf. Se lasa in frigider o ora (se lucreaza mai usor). Din cele trei bile am facut bilute mai mici pe care le-am pus una langa alta. Am decupat frunzele Inainte sa le pun la cuptor le pun la frigider jumatate de ora cuptorul 180°pentru 10,12 minute depinde de cuptorul fiecarui prima de a fi bagate la cuptor.


Pofta buna! Reteta Biscuiti Toamna a fost propusa de Taylor pe forum culinar.ro Alte retete de biscuiti gasiti aici: Biscuiti cu gropite delicioase, Biscuiti Cangur, Biscuiti cu cereale

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura pufoasa cu capsuni

Sunt indragostita de aceste prajituri pufoase cu fructe. Profit de faptul ca sunt multe fructe proaspete acum pe piata, iar...

Desert prajitura pufoasa cu capsuni
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala